Ako želite biti vodeća tvrtka u svojoj djelatnosti tada bi trebali težiti da Vaša tvrtka bude na prvoj stranici Google-a!
SEO ima za cilj pozicionirati Vašu tvrtku na prvu stranicu Google-a i povećati Vašu reputaciju na Internetu!
U 2014. godini čak 96.78% Internet korisnika u Hrvatskoj koristilo je Google tražilicu!SEO (Google optimizacija) je garancija za dugoročan i konstantan visoki priljev Vaših kupaca. Razlikuje se od drugih marketinških kampanja po tome jer cilj kampanje nije „bombardiranje“ potencijalnih kupaca sa razno raznim plaćenim oglasima nego ih uvjeriti da je Vaša tvrtka među najboljima ili pak najbolja u svojoj djelatnosti.
To je jako različito i bitno u odnosu na sve ostale marketinške kampanje.


Navedeno postižemo pozicioniranjem Vaše tvrtke na visoke pozicije na Google tražilici (prva stranica) za ključne pojmove iz Vaših djelatnosti i taj dio nazivamo SEO. No osim same visoke pozicije potrebno je imati kvalitetan sadržaj na web stranicama i kvalitetan PR kako bi potencijalni kupci bili uvjereni da nudite vrhunske usluge i proizvode. Za kvalitetnu Google optimizaciju potrebno je raditi niz aktivnosti poput istraživanja ključnih riječi, on page optimizacije, razvijanja back linkova, objava kvalitetnog sadržaja na web stranicama, objava PR članaka na drugim relevantnim stranicama itd.

Kao rezultat ove kampanje dobivate, primarno povećanje broja ciljanih posjeta preko ključnih riječi iz Vaših djelatnosti putem Google tražilice, a sekundarno putem objavljenih PR članaka i linkova na drugim portalima koji su povezani sa Vašom djelatnošću.


Po statistici 97% korisnika interneta prije nego se odluči za neku uslugu ili proizvod isto potraži na Google-u.
Iz tog razloga jako je poželjno biti na prvoj stranici Google tražilice za ključne pojmove iz Vaših djelatnosti.
Budite ispred drugih i iskoristite ovu statistiku!


Cilj Google optimizacije je pozicionirati se na prvu stranicu Google-a za ključne pojmove iz Vaših djelatnosti i nastojati preko istih osiguravati visoki broj klikova na Vašu web stranicu. No, osim toga, naš cilj je i da se posjetitelji nakon što posjete Vaše web stranice uvjere u Vašu vrhunsku kvalitetu i da postanu Vaši kupci.

Mi znamo kako to postići!


Naš cilj nije raportirati lijepu statistiku o posjetama nego povećati prodaju Vaših usluga.

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vas upoznati sa našim SEO paketima!
Povećajte prodaju Vaših usluga i proizvoda i izgradite svoju reputaciju na Internetu!

Po svim statistikama Google optimizacija je najučinkovitija marketinška kampanja koja Vam jamči siguran i dugotrajan visoki priljev kupaca.

SEO kampanja je zasigurno garancija za dugoročan i konstantan visoki priljev Vaših kupaca.