Prilagođavamo se Vašoj individualnosti, Vašim potrebama i mogućnostima te smo spremni za Vas razviti strategiju oglašavanja na Internetu, voditi osmišljenu marketinšku kampanju te ostvariti postavljene ciljeve i Vas kao klijenta učiniti potpuno zadovoljnim.Imate lijepu, modernu i funkcionalnu web stranicu, odlično, ali nije dovoljno da putem Interneta možete značajno povećati prodaju Vašeg asortimana.


Nije dovoljno jer naprosto nitko ne zna da postoji tako lijepa i moderna web stranica i Vaša tvrtka koja nudi vrhunske usluge. Svakako Vam nedostaje internet marketing.


Ne postoji niti jedna vodeća tvrtka niti brand koji se ne oglašavaju na Internetu!


Nakon analize tržišta, konkurecije, postojećeg marketinškog potencijala klijenta ponuditi ćemo klijentu prema njegovom budžetu najbolja rješenja za povećanje njegove popularnosti na Internetu i sukladno time za povećanje prodaje njegovih usluga.


Za naše klijente imamo pripremljen niz paketa i usluga za dugoročno planiranje i povećanje prodaje ukupnog asortimana.


    U tu svrhu izdvajamo sljedeće oblike kampanja:
  • SEO (Google optimizacija)
  • Google AdWords
  • Content marketing
  • Facebook oglašavanje

Dizajn web stranice je prvi i nažalost vrlo često i zadnji utisak o tvrtki posjetitelju i potencijalnom kupcu.


Stoga ukoliko je potrebno klijentu ćemo preporučiti i redizajn web stranice. Svakako preporučamo responzivan dizajn web stranice koja će odlično izgledati na svim uređajima (računalima, tabletima, mobitelima).

Dakle, naš pristup je razmišljati o cjelokupnoj slici u cilju povećanja Vaše popularnosti na Internetu, tj. za povećanje prodaje Vaših usluga. Uvijek ćemo Vam predlagati najbolja rješenja kako bi taj cilj zajednički ostvarili.


Same posjete i neodređeni posjetitelji na Vašoj web stranici neće Vam puno značiti u pogledu povećanja prodaje Vaših usluga i proizvoda.


Redovito ćemo Vam slati izvještaje i statistike o posjećenosti iz kojih će biti vidljivo da na Vaše web stranice dolaze ciljane skupine posjetitelja, tj. posjetitelji koji su zainteresirani za Vaše usluge i proizvode.

To je naš pristup u radu i to nas čini jedinstvenima!

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na Vaše upite.