U OnClick marketingu radimo pod sljedećim etičkim kodeksom u kojem se pridržavamo etike marketinške prakse i garantiramo visoku razinu usluge  • Strategija marketinga – jamčimo Vam razvoj kompletne i temeljite marketinške strategije za Vašu web stranicu u cilju povećanja prodaje Vaših usluga i proizvoda. Ne koristimo nikakve spam tehnike (keyboard stuffing, page cloaking, link stuffing i sl.) koje mogu rezultirati penalizacijom ili čak izbacivanjem stranice iz pretraživača. Marketinška strategija koju mi razvijamo za Vašu web stranicu usmjerena je ka dugoročnom uspjehu.

  • Odabir ključnih riječi (SEO) – jamčimo Vam visoke pozicije na Google-u za ključne pojmove iz Vaših djelatnosti koje posjetitelji uistinu pretražuju. Neke tvrtke odabiru „ne-konkurentne“ ključne riječi kako bi se dobila visoka pozicija za iste na Google-u, no problem je što takve riječi nitko ne pretražuje pa stoga klijenti nemaju željeni porast prometa. Kontinuirano i ustrajno ćemo raditi na odabiru i pozicioniranju kvalitetnih ključnih riječi na prvu stranicu Google tražilice koje će Vam povećati promet i prodaju Vaših usluga i proizvoda.

  • Kontinuirano upravljanje marketinškom kampanjom – Vođenje kvalitetne marketinške kampanje je kao i igranje vrhunske šahovske partije. Sa druge strane uvijek imate protivnika ili konkurenciju koji također igraju igru sa ciljem da se bolje od Vas promoviraju na Internetu i da posljedično ostvaruju veći promet od Vas. Jamčimo Vam redovito praćenje trendova oglašavanja na Internetu (npr. faktore za rangiranje na Google tražilici koji se redovno mijenjaju), kao i poteze Vaše konkurencije te prema tome prilagođavamo marketinšku strategiju sa ciljem da budete ispred konkurencije na Internetu.

  • Služba za korisnike – jamčimo Vam odgovor u najkraćem mogućem roku, bilo da se radi o telefonskom pozivu ili o e-mailu. Drugim riječima, za Vas smo uvijek dostupni. Vi ste nam na prvom mjestu i zato nam je služba za korisnike prioritet broj jedan.